top of page

Cosmic Lover
Mini-retreats 

For all genders

 
Cosmic lovemaking verwijst naar 𝐡𝐞𝐭 𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 & 𝐝𝐞 𝐥𝐢𝐞𝐟𝐝𝐞 vanuit tantrisch perspectief.

In totaal zijn er 5 Cosmic Lover mini-retreats gepland. Tijdens de twee onderstaande mini-retreats ben je welkom als individue met of zonder relatie, als je  nieuwsgierig bent naar tantra, polariteit en (helende kracht van) de Cosmic Lover. Er zijn ook 3 mini-retreats voor mensen mét een relatie of mensen die graag met een gelegenheidspartner komen. Of kom voor een deep dive op de Cosmic lover retreat 16 t/m 18 maart

Playground

21 juni 19:00 -22:30

Laat je levensenergie bruisen, open je hart en ontmoet de Cosmic Lover in jezelf tijdens deze Cosmic Lover playground. 

Een greep uit de oefeningen

 

- Adem en beweging, om 𝐣𝐞 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧𝐬𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐭𝐞 𝐥𝐚𝐭𝐞𝐧 𝐛𝐫𝐮𝐢𝐬𝐞𝐧!

- Polariteit, ofwel 𝐦𝐚𝐠𝐧𝐞𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐚𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐤𝐤𝐢𝐧𝐠𝐬𝐤𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭. In dans en spel ontdek je verschillende vormen van polariteit. Dit kan heel sensueel zijn, maar hoeft niet. Het kan ook speels of liefdevol zijn.

- 𝐂𝐢𝐫𝐜𝐥𝐞 𝐨𝐟 𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭, een meditatie waarin je bewust de seksuele energie met het hart verbind. Deze oefening doe je in tweetallen en eventueel me je eigen partner.


𝐖𝐚𝐭 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐣𝐞 𝐨𝐩?


🍒 Je verbindt je met het veld van 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐋𝐢𝐞𝐟𝐝𝐞 juist door al je (voor)oordelen over liefde en aantrekkingskracht te onderzoeken; Wat is echt en authentiek en wat is een illusie? Welke vooroordelen heb je en wat gebeurd er als je iemand ‘gewoon’ ontmoet? Van hart tot hart? En wat mag er dan ontstaan?

🍒 Het (leren) circuleren van de levens of 𝐊𝐮𝐧𝐝𝐚𝐥𝐢𝐧𝐢 energie geeft een enorme boost in energie, en voelt heel lekker in je lijf.

🍒 Het werken met consent is een constante oefening die krachtig doorwerkt in je dagelijks leven! Dus jouw bewuste en actieve ja of nee. Als je ontspannen je ‘nee’ kunt hanteren, kun je ook écht ja zeggen!

 

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡
Locatie: Centrum Mandira
Maliebaan 70a

Prijs

  • early bird 39 incl btw

  • regular bird 49 incl btw

  • Late Bird 55 incl btw

Kundalini constellation 

13 okt 13:00 - 17:00

Een sjamanistische groepsritueel met de kundalini als brandstof voor transformatie.  Laat tot in het diepst van je cellen los wat niet bij jou hoort en maak ruimte voor de 𝐧𝐞𝐱𝐭-𝐥𝐞𝐯𝐞𝐥 𝐣𝐢𝐣! 

Een reset naar je 𝐨𝐫𝐠𝐢𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐬𝐚𝐜𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐛𝐥𝐚𝐮𝐰𝐝𝐫𝐮𝐤, in harmonie met het leven en het goddelijke. Verbonden met je kern, de bron & universele liefde. 

Dit transformatieve & helende groepsritueel, met ondersteuning van Kundalini activatie en de Kryst code, is 𝐞𝐞𝐧 𝐦𝐲𝐬𝐭𝐢𝐞𝐤𝐞 𝐞𝐫𝐯𝐚𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐝𝐢𝐞 𝐝𝐢𝐞𝐩 𝐝𝐨𝐨𝐫𝐰𝐞𝐫𝐤𝐭 𝐢𝐧 𝐣𝐞 𝐃𝐍𝐀
.

In dit ritueel verbinden we ons met de ‘soul matrix’ en het meta- bewustzijn. Deze middag gebruik jij je 𝐤𝐮𝐧𝐝𝐚𝐥𝐢𝐧𝐢 𝐚𝐥𝐬 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐞𝐧 𝐛𝐚𝐥𝐚𝐧𝐜𝐞𝐫𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐤𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭  voor jezelf en via jou voor het collectief. 


Een greep uit de oefeningen


•    Kundalini awakening met bio-energetic clearing
•    Karma & Seals clearing, DNA activatie 
•    Kundalini constellation met de Kryst code & DNA activatie
•    Integratie 

Interested?
Let's get in touch. 

Cosmic Lover, basis principes

🍒 Koppels zijn meer dan welkom. In deze workshop zul je met meerdere mensen contact hebben. Wil je een magische beleving met je eigen partner? Kijk dan op 

🍒 We heten alle genders welkom. Het kan dus zijn dat je een oefening doet met iemand waar je je niet seksueel tot aangetrokken voelt. Dat hoeft ook niet. We zoeken juist naar verrassende ervaringen in het brede spectrum van intimiteit.

🍒 Het aantal verschillende genderidentiteiten is behoorlijk. Om een belans te krijgen in verschillende groepen, bieden we verschillende kaarten aan. (iedereen die zich rekent tot) Man/ vrouw/ anders. We snappen dat dit niet voor iedereen passend is, en weet dat het niet de bedoeling is om iemand uit te sluiten.

🍒 Een playshop is een veld om te ontmoeten, ontdekken en ervaren. Het kan zijn (ik hoop!) dat er prachtige verbindingen ontstaan. Het is echter geen ‘jachtgrond’ . Een mooie ontmoeting is meestal gewoon een mooie ontmoeting, in een gecreëerde omgeving. Maw, natuurlijk kun je een telefoon nummer vragen, en wees voorbereid dat het in de echte wereld anders kan zijn.

🍒 Het overschrijden van grenzen, het negeren van een nee, of het bewust aanzetten tot iets waar een nee op is gegeven is absoluut niet toegestaan en kan leiden tot verwijderen van deze workshop en toekomstige events.

🍒 Er worden géén seksuele handelingen uitgevoerd in deze mini-workshops en kleding blijft aan.

🍒 Tot slot, de workshop is geen medische interventie, of geestelijke gezondheidszorg. Het is een plek voor reflectie, inzicht, persoonlijke ontwikkeling, meditatie en heling. 

     

Anker 1
bottom of page