top of page

Systemische leerlijn 

Eros als leerlandschap 

Leer Eros hanteren als (systemisch) leerlandschap. Een opleiding vanuit systemisch en energetisch perspectief. De opbrengst van deze leerlang is een doorleefd beeld je resonantie vanuit je eigen sekse, het effect dat je hebt als (bege)leider en een goedgevulde gereedschapsbox om te werken met vragen rondom Eros. 

Werken met overdracht

Een belangrijk element is het werken met overdracht. Overdracht gaat over iets te proberen herkansen in het hier en nu, wat er ooit is gemist. Dat doen we allemaal!

Als je als trainer hiermee kan werken is echt een kunst. Het vraagt om thuis te zijn in je eigen innerlijk landschap. Om te weten wat je ooit gemist hebt en om daar goed zelf voor te kunnen zorgen. Zodat je niet mee gesleept wordt in het schaduwspel als iemand zijn of haar pijn, gemis, liefde op jou projecteert.

Zodat je de projectie herkent en een spiegel wordt. Heel precies kan aanvoelen hoe je iemand kan aanraken, met een woord of interventie als antwoord. Zodat die ander het gemis weer kan thuis brengen.

1Eros super sterk als reeks (3).jpg

En als het gaat over Eros, die enorme kracht van verlangen en aantrekkingskracht, die magnetische OER energie, is dit nog net een tandje ingewikkelder. Want als er iets een interessante voedingsbodem is voor schaduw en projectie, dan is het dit thema wel! Schaamte en schuld,  angst om grenzen te overschrijden maken dit een lastig en spannend thema om als begeleider mee te werken. Om de overdracht die onherroepelijk plaats vindt, te hanteren op een manier die dienend is aan het proces van de ander.

Want kunnen werken met overdracht is een kunst, en kunnen werken met seksuele overdracht is Meesterschap!

In februari 2024 start ik met de systemische leerlijn 'Eros als leerlandschap', waarbij je oa leert te werken met overdracht. Waarin je ook het leerlandschap van Eros verkent en een gereedschapskist vol tools om in te zetten in jouw (bege)leiderschap.

04_3821.jpg

Praktisch

Tarief                           1800 euro ex btw 

Locatie                        Bilthoven

Tijd                               11:00 - 17:00 uur

Meld je je aan?  Er is beperkt plek. Mail naar annemoon@rockmymoon.nl voor een inschrijfformulier. 

De leergang bestaat uit de volgende onderdelen

Vijf weekenden om je eigen erotische blauwdruk en leerthema’s te onderzoeken.

Tevens bieden de bijeenkomsten oefenmateriaal in het werken met klanten. (systemisch, energetisch, lichaamsgericht)

 

  • 5 supervisie bijeenkomsten

Input voor de supervisie is datgene wat de deelnemers in de praktijk tegenkomt. Systemisch en lichaamsgericht worden deze thema’s uitgediept. De eerste twee sessies staat de eigen ontwikkeling centraal, later komt het accent te liggen op de vertalen van de eigen resonantie naar de klant. De (live) supervisie bijeenkomsten worden samen gepland.

 

  • Begeleiding van 2 klanten onder supervisie van Rock my Moon

Vanaf het tweede weekend begeleid de deelnemer twee klanten op een leervraag. Deze vraag wordt teruggekoppeld middels reflectieverslag en besproken in de supervisie bijeenkomsten.

 

  • Eindopdracht

In de laatste supervisie geeft de deelnemer een presentatie van hetgeen geleerd is middels een eigen vorm. (systemisch, lichaamsgericht)

bottom of page