top of page

Systemisch werk: Sessies & Opstellingen op maat

Als je behoefte hebt om diepgaand jouw vraag te onderzoeken 

Hoe jij je verhoudt tot je familie systeem is een belangrijk ingrediënt voor een stromende en krachtige levensenergie. Verstrikkingen en beperkende overtuigingen kunnen een flinke dam leggen in jouw levensstroom. Het systemisch werk kan jouw helpen je eigen en gezonde levensenergie terug te vinden. Door inzicht in (schaduw)patronen, het opnieuw leren maken van een helende beweging, contact te maken met vitale bronnen én de relatie te ontdekken tussen jouw systeem van herkomst en jouw levensenergie, kun jij je opnieuw verbinden met een gezonde levensenergie.

Wat doen we?

Ik werk rond jouw vraag. Middels een zorgvuldige opbouw van oefeningen zorg ik dat we de juiste energie neerzetten en het veld openen. Op het juiste moment beginnen we aan het 'echte' werk. We onderzoeken de patronen rondom jouw vraag, traceren de oorsprong en maken minimaal twee helende bewegingen. Afhankelijk van de uitkomst, ronden we af met een integrerende beweging in de opstelling of nog een afsluitende oefening. Afhankelijk van de uitkomst. 

3spirit en creatie (1).jpg
Praktisch

Datum          Op afspraak, in overleg 

Tijd                Houd rekening met een dagdeel

Locatie         Centrum de Linde, Bilthoven

Investering   € 130 ex btw voor een systemische sessie (90 minuten)

                       € 250 voor een privé opstelling (150 minuten) 
                       € 175 per persoon bij meer dan één deelnemer (circa 90 minuten voor de 'eigen' opstelling) 

Aanmelden per mail: annemoon@rockmymoon.nl

Deze opstellingen zijn nadrukkelijk géén vervanging van medische of geestelijke gezondheidszorg. Het is een middel voor reflectie, inzicht, meditatie en heling.

Image by Pawel Czerwinski

Geïnteresseerd? 
Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

bottom of page