top of page
04_3821.jpg

Mijn missie: spelen met donker & licht

Op jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met machtsmisbruik rondom seksualiteit en vervolgens hoe dit zich als een instabiele basis manifesteert in de rest van je leven. Ik had vooral moeite om mijn eigen heilige ruimte te bewaren. Pas later leerde ik mijn eigenheid te behouden in het contact met de ander. Om te voelen wat écht van mij is, zowel verlangen als grenzen. Mijn kennismaking met heilige seksualiteit was een belangrijke sleutel in dit proces en het begin van mijn reis in persoonlijke ontwikkeling. 

Als jong meisje voelde ik me al aangetrokken tot het priesteressenschap: het verlangen om samen te vallen met mijn spirituele identiteit. Binnen Rock my Moon werk ik het liefst multidimensionaal; alle lagen van het menszijn mogen meedoen; de zichtbare en de onzichtbare. 

Ik voel me comfortabel in de donkere plekken van de ziel. Die plekken, die goed verborgen zijn omdat er schaamte op zit of ondraaglijke pijn. Mijn kracht is om deze plekken bloot te leggen. De vinger op de zere plek te leggen. Ik geloof dat je eerst de diepte in moet om de pijn te doorvoelen. Vanuit die diepte kun je je vleugels uitslaan en doorgaan naar het licht. Ik ben hier om donker én licht bij elkaar te brengen. Ik ben hier om te spelen met dualiteit.

Over Annemoon

‘Ontdek je oorspronkelijke levensenergie en seksualiteit. Sensueel, liefdevol en onschuldig'.

Eros staat voor de magnetische Oerenergie van het leven. Het is de drijvende kracht achter aantrekking, passie en lust. Dit is verbonden met je seksuele essentie en seksualiteit. Bij systemisch werk gaat het niet over de fysieke seksuele daad. Het is de manier waarop je je verbindt met jezelf, de ander en je omgeving. Je lichaam laadt op en ontspant door seksuele energie. Intimiteit is een manier om helemaal in het hier en nu te zijn. Het brengt je in een ander bewustzijn.

Maar seksualiteit is voor mij ook: levensenergie of Kundalini, overgave, relateren, in verbinding staan met alles, lustige stroom (‘he wat lekker’), genieten, stralende ogen, onschuld, andere dimensies, samenzijn, kwetsbaarheid, liefde en aarde. Kortom, een gezonde, stromende seksualiteit is leven!

Hoe ik werk & mijn ervaring

Mijn no-nonsense aanpak helpt je om snel bij de kern van je vraag te komen. Hierbij is veiligheid kernwaarde één. Ik werk met een unieke combinatie van systemisch werk, tantrische oefeningen, polariteit en energetische clearings - altijd afgestemd op de groep en datgene wat op dát moment nodig is.

De afgelopen 15 jaar heb ik me ingezet voor overlevers van huiselijk en seksueel geweld. Mijn focus was het verbeteren van de leefomstandigheden, empowerment en het doorbreken van (zelf)stigma.

 

Een greep uit mijn leerlandschap:

 • Heilig vuur, basisopleiding opstelling voor professionals (jaaropleiding) 

 • Heilig Vuur, Schaduwwerk en rituelen (jaaropleiding) 

 • School of Shakti, sexual empowerment en shakti tantra facilitator (meerjarige opleiding)

 • Phoenix, systemisch begeleiden van organisaties (jaaropleiding)

 • Phoenix, eros in begeleidingswerk: een aanraking op de grens (6 daagse masterclass) 

 • 15Dimensional energetic field – Clearing practitioner

 • Golden DNA activation practitioner

 • Holistische EMDR

 • Universiteit voor Humanistiek (Master)

 • Social Work (Master)

 • Mijn diepgaande passie en commitment voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, binnen sessies en workshops (ademwerk, lichaamswerk, energetisch werk, EMDR, innerlijk kind werk, opstellingen, readings, therapie et cetera)

Meer weten over mij en het werk dat ik doe?

Een interview voor School of Shakti over seksualiteit vanuit je basis en het helen van familie dynamieken.

bottom of page