top of page
54_4548.jpg

Individuele &
Partner sessies

Ik wil je graag persoonlijk ontmoeten.

Afhankelijk van jouw vraag, werk ik met de volgende elementen: intimiteit, systemisch werk, holistische EMDR en energetische clearings & DNA activatie. Je leest er hier alles over.

 

Een 1-op-1 sessie bij Rock my Moon bekrachtigt de verbinding met jouw seksuele essentie, geeft je toegang tot je levensenergie en leidt tot (meer) integratie van je hogere zelf.

Ik werk rond drie pijlers:

  • Het opruimen van blokkades en patronen die je niet meer dienen;

  • Het toelaten van diepe ontspanning in jezelf en in contact met de ander;

  • En het vergroten van zelfrealisatie en bewustzijnsontwikkeling. 

Een overzicht:

Intimiteit: Boudour sessies en/of Duo sessies 

Rock my Moon is een veilige plek om je mannelijke of vrouwelijke essentie te (leren) belichamen. De boudoir en/of Duo sessies zijn geschikt voor wie toe is aan de volgende stap in bewustwording en spirituele ontwaking door het belichamen van de eigen seksualiteit. Hierin spelen we met polariteit, intimiteit, grenzen, heilige seksualiteit en seksualiteit als levenskunst. Aanraking, dans en spel kunnen allemaal onderdeel zijn van de sessie. Het lichaam is een belangrijke bron in (en van) seksualiteit. Met lichaamswerk helpen we het lichaam ontspannen en ontdekken we waar meer aandacht naartoe mag. Je leert je seksuele energie beter te belichamen, waardoor je zintuigen sensitiever worden, je lichaam ontvankelijker en je levensenergie beter doorstroomt.

Systemisch werk: Sessies & Opstellingen 

Hoe jij jouw seksualiteit en levensenergie beleeft is niet alleen gebaseerd op jouw persoonlijke ervaringen en overtuigingen. Je systeem van herkomst is tot zeven generaties terug van invloed. In systemische sessies en/of opstellingen, onderzoeken we verstrikkingen in dit systeem die de levensstroom en seksualiteit blokkeren. Je krijgt inzicht in wie jij in essentie bent en maak je een helende beweging richting een stromende seksualiteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van (systemische) rituelen: grondvormen om helende bewegingen te maken of ‘voeding’ toe te voegen aan een situatie. Met andere woorden, het kan je helpen te voelen wat nodig is in de situatie of wat het betekent als je een bepaalde beweging maakt.

Holistische EMDR

Iedereen heeft wel iets meegemaakt dat (onbewust) invloed heeft op levensgeluk, stemming en gedrag. Dat kan een recente gebeurtenis zijn of van vele jaren terug. Niet altijd is men zich bewust van een trauma. Maar zelfs nare ervaringen uit de babytijd kunnen levensvreugde en zelfvertrouwen in het ‘nu’ nog sterk beïnvloeden. Zulke schokkende, stressvolle, angstige of eenzame ervaringen die in je leven een nadrukkelijke rol blijven spelen (zoals geweld, seksueel geweld of verlies), zijn met EMDR (eye movement desensitization and reprocessing) goed te behandelen. Met een enkele sessie kan worden bereikt wat anders jarenlange verwerking kan vragen, omdat het de opgeslagen informatie in de hersenen verandert. Door het bijzonder snelle en blijvende resultaat is het een wereldwijd erkende, toegepaste en gerenommeerde behandeling.

Bij een holistische EMDR sessie van Rock my Moon worden, met behulp van een biosensor of pendel, de juiste toepassing en eventueel ondersteunende behandelingen getoetst. Ook is er oog voor nazorg.

Energetische clearing en Golden DNA activatie 

 

Een krachtige en effectieve sessie voor de energetische lagen rondom je fysieke lichaam (ook wel  je lichtlichaam of subtiele lichaam). Bij de meeste mensen zitten er blokkades in deze lichamen. Denk aan beperkende overtuigingen, onverwerkte trauma's, gedachtenpatronen, dwalende zielen en entiteiten, paradigma's, contracten uit deze en vorige levens et cetera, die in deze lagen kunnen 'vastzitten'. In de sessie transformeren we deze 'attachments' van dit leven en vorige levens. Daarnaast werken we aan het dichten van energielekken in je systeem, het activeren van de vier hersengebieden, worden onnatuurlijke lagen verwijderd, krijg je een DNA activatie en een download van nieuwe programma's die jou in contact brengen met de onbegrensde mogelijkheden van het hier en nu.

bottom of page