top of page

Individuele &
Partner sessies

54_4548.jpg

Ik wil je graag persoonlijk ontmoeten. Deze persoonlijke sessies  zorgen voor krachtige transformaties in jouw leven.

Vragen gaan bijvoorbeeld over:

 

- Herstellen of verdiepen van de verbinding met jouw eigen seksuele essentie en/of  die je partner. Ik werk met individuen en stellen zonder en met trauma op seksualiteit. 

- Toelaten van méér levensenergie en plezier. 

- Ondersteuning in jouw spirituele proces.

Ik werk rond drie pijlers:

  • Het opruimen van blokkades en patronen die je niet meer dienen;

  • Het toelaten van diepe ontspanning in jezelf en in contact met de ander;

  • Het vergroten van zelfrealisatie en bewustzijnsontwikkeling. 

Wil je meer weten over de methoden die ik toepas, lees dan hieronder over de verschillende technieken.

Een overzicht:

Intimiteit: Boudour sessies en/of Duo sessies 

Rock my Moon is een veilige plek om seksuele essentie te (leren) belichamen. Ik begeleid jou persoonlijk of als koppel in het verdiepen van intimiteit door het werken met  bv.  polariteit, grenzen en heilige seksualiteit. Sessies kunnen in diepe ontspanning (bijvoorbeeld massage) of juist interactief met dans en spel. Het lichaam is een belangrijke bron in (en van) seksualiteit. Met lichaamswerk helpen we het lichaam ontspannen en ontdekken we waar meer aandacht naartoe mag. Je leert je seksuele energie beter te belichamen, waardoor je zintuigen sensitiever worden, je lichaam ontvankelijker en je levensenergie beter doorstroomt.

De boudoir en/of Duo sessies zijn soms ook een stap in spiritueel ontwaken. 

Holistische EMDR

Iedereen heeft wel iets meegemaakt dat (onbewust) invloed heeft op levensgeluk, stemming en gedrag. Dat kan een recente gebeurtenis zijn of van vele jaren terug. Niet altijd is men zich bewust van een trauma. Maar zelfs nare ervaringen uit de babytijd kunnen levensvreugde en zelfvertrouwen in het ‘nu’ nog sterk beïnvloeden. Zulke schokkende, stressvolle, angstige of eenzame ervaringen die in je leven een nadrukkelijke rol blijven spelen (zoals geweld, seksueel geweld of verlies), zijn met EMDR (eye movement desensitization and reprocessing) goed te behandelen. Met een enkele sessie kan worden bereikt wat anders jarenlange verwerking kan vragen, omdat het de opgeslagen informatie in de hersenen verandert. Door het bijzonder snelle en blijvende resultaat is het een wereldwijd erkende, toegepaste en gerenommeerde behandeling.

Bij een holistische EMDR sessie van Rock my Moon worden, met behulp van een biosensor of pendel, de juiste toepassing en eventueel ondersteunende behandelingen getoetst. Ook is er oog voor nazorg.

Systemisch werk: Sessies & Opstellingen 

Hoe jij jouw seksualiteit en levensenergie beleeft is niet alleen gebaseerd op jouw persoonlijke ervaringen en overtuigingen. Je systeem van herkomst is tot zeven generaties terug van invloed. In systemische sessies en/of opstellingen, onderzoeken we verstrikkingen in dit systeem die de levensstroom en seksualiteit blokkeren. Je krijgt inzicht in wie jij in essentie bent en maak je een helende beweging richting een stromende seksualiteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van (systemische) rituelen: grondvormen om helende bewegingen te maken of ‘voeding’ toe te voegen aan een situatie. Met andere woorden, het kan je helpen te voelen wat nodig is in de situatie of wat het betekent als je een bepaalde beweging maakt.

Energetische clearing en Golden DNA activatie 

 

Een krachtige en effectieve sessie voor de energetische lagen rondom je fysieke lichaam (ook wel  je lichtlichaam of subtiele lichaam). Bij de meeste mensen zitten er blokkades in deze lichamen. Denk aan beperkende overtuigingen, onverwerkte trauma's, gedachtenpatronen,  paradigma's, contracten uit deze en vorige levens et cetera, die in deze lagen kunnen 'vastzitten'. In de sessie transformeren we deze 'attachments' . Daarnaast werken we aan het dichten van energielekken in je systeem, het activeren van de vier hersengebieden, en sluit je krachtig aan op de bron. Je levensenergie neemt toe, omdat je minder energie kwijt raakt. Tenslotte krijg je een download van nieuwe programma's die jou in contact brengen met de onbegrensde mogelijkheden van het hier en nu.

bottom of page