top of page
Priestess constallation website .png

Steeds meer mannen en vrouwen ontwaken en ontdekken de priester(es) in zichzelf; de verbinding met hun unieke gaven en met source; het goddelijke waar wij allen uit voortkomen en natuurlijk mee verbonden zijn.  Waarschijnlijk weet je al lang dat je toegang hebt tot deze kennis. Je voelt een diepgaand verlangen om je gaven verder te ontwikkelen en kennis om te zetten in weten oftwel bewustzijn. Je bent goed gegrond in je seksuele essentie en gebruikt dit om de wereld te dienen.

Het (vrouwelijk) weten heeft zich lang moeten verbergen en de angst van de heksenvervolgingen zit diep in ons  collectief, in de maatschappij en dus ook in jou. Talloze vrouwen werden verbrand, gehangen en mishandeld om deze kennis. Door in dit leven contact te maken met 'het Weten', kun je angst en blokkades tegen komen die het contact met de bron vertroebelen. Het is tijd om de collectieve angst los te laten en onszelf en daarmee het collectief vrij te maken van deze beperkingen.

Pas ook op voor je eigen ego en valse zelf. Het pad van de priest(eres) is ook een pad van niet weten, een reis naar binnen om je over te geven aan het onbekende. Dit is spannend en je ego gaat hoe dan ook aan het werk om de bestaande kaders te behouden. Herken jij het als je ego aan het werk gaat? Hoe doe jij dit in je dagelijks leven? Waar de priester(es) waarschijnlijk geen vanzelfsprekende plek heeft?

Op deze dag kijken we naar datgene wat jij nodig hebt om dit weten volledig te omarmen en integreren.  Om dit weten steeds meer toe te laten in jou en te kunnen gebruiken in je dagelijkse leven en het werk dat je doet. Om dit op een zuivere manier te doen, vanuit jouw bron.

De workshop is zeker niet alleen voor vrouwen. Ook de mannen hebben geleden onder deze misstanden en disbalans. En de vervorming van de mannelijke energie heeft een grote rol gespeeld in de onderdrukking van het goddelijke vrouwelijk principe in deze wereld. Ik nodig mannen én vrouwen uit deze stukken te onderzoeken en in het licht te zetten. 

 

Wat doen we?

 • Met een groep gelijken creëren we een krachtig quatum veld om in te werken;

 • We werken met de orginal codes of divine union and sacred sexuality.

 • Je krijgt een download van nieuwe templates en bedrading vanuit jou eigen hogere zelf om meer en meer je eigen goddelijke zelf te leven op aarde;

 • Multi-dimensionaal opstellingen waarbij we onderzoeken wat ons in de weg staat om onze gaves en ‘staat van zijn’ te omarmen.

 • Clearings om blokkades uit dit en vorige levens op te ruimen.

 • Rituelen waarbij we die delen van ons bewustzijn ophalen die nu nog verborgen zijn;

 • Integratie van onze inner priest(es) met andere innerlijke delen;

 • Een liefdevolle plek bieden aan die delen uit onze persoonlijkheid die dit werk nog spannend vinden.

 

 

Praktisch

 • Deelname alleen op uitnodiging.  (Als ik nog nooit met je gewerkt heb, doen we een telefonische intake.)

 • Er staat een dag gepland voor 9 juli tijd 10:30 -17:00

 • Andere Data in overleg

 • Investering: 95 euro regulier deelnemer en 185 euro voor (max 2) deelnemer met een 'grote vraag' inbreng. Overige tijd wordt besteed aan collectieve thema's uit de groep.

 • Locatie: Jachtlaan 15 Bilthoven,

bottom of page