top of page

Services

58610137_855752534775354_279267397880250
Mijn missie

Een gezonde, stromende seksualiteit is leven! Je lichaam laadt op en ontspant door seksuele energie. Intimiteit is een manier om helemaal in het hier en nu te zijn. En er is ook een duidelijk verband tussen bijvoorbeeld creativiteit, zelfvertrouwen en onze seksualiteit. Onze hersenen komen letterlijk in een andere bewust'zijn'. Genoeg redenen dus om goed voor je seksualiteit te zorgen!

 

Door onze geschiedenis,  opvoeding en cultuur krijgen we allerlei patronen en overtuigingen mee. Je krijgt beelden over hoe seks eruit hoort te zien. Over wat ‘mag’, ‘hoort’ en lekker is. Bij mij duurde het wel even voor ik inzag dat beeld dat ik van seksualiteit had, maar een klein deel van het menu is. En dat de rest van het menu niet alleen inspirerender, maar ook voedzamer en lekkerder is. Dat vrouwen bijvoorbeeld seksualiteit écht anders beleven dan mannen.

 

Ook je familie systeem is van grote invloed. De beelden die je meekrijgt uit je gezin bepalen onbewust hoe jij met je lichaam en de liefde omgaat. Door je bewust te worden van jouw patronen en overtuigingen kun je ontdekken waar ze je dienen of beperken.

En daar waar je bewust van bent, houdt je niet meer in de greep!

bottom of page