top of page
2.png

Ontdek je seksualiteit als inspiratie en creatiekracht!

Een weekend over de verbinding tussen jouw seksualiteit en de kosmische bron.

Seksualiteit werd bij vrijwel alle oervolkeren gezien als de directe expressie van de vitale levenskracht die door de schepping stroomt; een expressie van Eros of levenskracht die vrijelijk mag worden geuit, zolang het voortkomt uit liefde, vreugde en respect. Seksuele energie werd beschouwd als niets minder dan heilig. Het is de ingang tot de helende frequenties. Het is vuur, er zit kracht in. Als we onze seksuele stroom leren verinnerlijken en belichamen, is het een bron van creativiteit en inspiratie. Dan leidt het ons naar een verruimd bewustzijn.

 

Maar die weg is niet makkelijk. Niet iedereen komt moeiteloos bij een vorm van verruimd bewustzijn, of legt probleemloos de verbinding tussen seksualiteit en de kosmische bron. Veel mensen ervaren blokkades, terwijl deze verbinding een natuurlijke staat van 'zijn' is. In de geschiedenis is deze staat beperkt door overtuigingen, beperkingen vanuit geloof, persoonlijk en collectief trauma. Ons dieper weten heeft zich lang moeten verbergen, bijvoorbeeld door angst voor de heksenvervolgingen die nog steeds in het collectief opgeslagen ligt. 

We maken dit weekend een reis waarbij we onze seksuele stroom verbinden met onze intuïtie en het universum. We zoeken de blokkades op (zoals angst, schaamte, en karmische ballast) die deze verbinding in de weg staan en werken er samen doorheen. We activeren de kundalini en verbinden de mannelijke en vrouwelijke polen in onszelf. We openen ons voor een versmelting met de kosmische energie. Je herinnert je jouw eigen staat van 'zijn', met vrije toegang tot spirit. Waarbij je je seksualiteit en lichaam beleeft als een tempel, als de toegang. Het is de toegang tot andere delen in jezelf, een vorm van openheid waardoor je informatie op een andere manier opneemt en in verbinding staat met de planeet, met de mensheid. Dat is waar ik naartoe wil: de union, oneness. Deze training is daar bij uitstek een uitdrukking van, het raakt de kern van Rock My Moon. Wees welkom!

Dit deel van de Eros reeks kan los of als vervolg op Eros: Oorsprong & Onschuld  en/of Eros: Schaduw & Relatie gevolgd worden.

De volgende thema's komen aan bod

 • Openen voor spirit

 • Alignement van je energie centra

 • Seksualiteit als inspiratie en supercharger

 • Je kundalini, de aarde en het universum

 • Jij en je creatiekracht

 

Waar we mee werken

 • Oefeningen om met adem, polariteit en beweging je seksuele stroom te activeren en integreren;

 • Systemische rituelen waarin je ontdekt waar je jezelf tegenhoudt in het belichamen van deze stroom, en deze blokkades op te heffen;

 • Multidimensionale, bio-energetische field clearing, om je subtiele of lichtlichamen op te schonen; 

 • Een energetisch veld waarin jij je mag openen voor jou goddelijke staat van zijn als seksueel wezen.

Praktisch

Data  

Tijd     10:00 - 17:00 uur (inclusief lunch)

Locatie Centrum de Linde, Jachtlaan 15, Bilthoven

Investering  € 240 (vrijgesteld van BTW). Na betaling ben je verzekerd van je plek.

We werken met een kleine groep van 8 -12 deelnemers: mannen en vrouwen.

Aanmelden via annemoon@rockmymoon.nl.

 

Deze workshop is nadrukkelijk géén vervanging van medische of geestelijke gezondheidszorg. Het is een middel voor reflectie, inzicht, meditatie en heling.

Belangrijk

 • Dit weekend is niet geschikt om onderliggend seksueel trauma op te lossen. Ik raad je aan om dan een ander traject te kiezen;

 • Je hebt een stabiele geestelijke en lichamelijke gezondheid en een goede gronding in je bekken en de aarde;

 • Spiritualiteit betekent voor jou: de weg naar binnen gaan;

 • Je mediteert regelmatig of meditatie is je staat van zijn in je leven;

 • Je durft in open kwetsbaarheid en veiligheid naar jezelf en anderen te zijn.

Image by Annie Spratt

Geïnteresseerd? Neem contact met me op! 

bottom of page