top of page

Services

58610137_855752534775354_279267397880250
Systemische sessie

Hoe jij jouw seksualiteit en levensenergie beleeft is niet alleen gebaseerd op jouw persoonlijke ervaringen en  overtuigingen. Je systeem van herkomst is tot zeven generaties terug van invloed. In het opstellingen werk onderzoeken we verstrikkingen in dit systeem waarmee de levensstroom en seksualiteit geblokkeerd zijn.

Daarnaast maak ik gebruik van rituelen en lichaamswerk. Rituelen zijn grondvormen om helende (dat wat nodig is) bewegingen te maken of ‘voeding’ toe te voegen aan een situatie. Met andere woorden, het kan je helpen te voelen wat nodig is in de situatie of wat het betekent als je een bepaalde beweging maakt. Het lichaam is een belangrijke bron in seksualiteit. Met lichaamswerk helpen we het lichaam ontspannen en ontdekken we ook waar meer aandacht naar toe mag.


​​Intimiteit sessie

Een veilige plek om te oefenen met je mannelijke en/ of vrouwelijke essentie, intimiteit en grenzen.

Ik nodig je uit jezelf te laten zien in je mannelijke en vrouwelijke energie, ermee te spelen, te oefenen met grenzen of juist initiatief nemen en vooral ervan te genieten!  Je leert je seksuele energie beter te belichamen, waardoor je zintuigen sensitiever worden, je lichaam ontvankelijker en je levensenergie beter kan doorstromen.

Denk aan;

- Sensueel ontwaken

- Polarity play

- Intimiteit sessie voor koppels

- Temple arts

Ook voor vrouwen zeker een aanrader!

15D energetische clearing

Een krachtige en effectieve sessie voor de energetische lagen rondom je fysieke lichaam. Ook wel  je lichtlichaam of subtiele lichaam.

Bij de meeste mensen zitten er blokkades in deze lichamen. We werken tot de 15e laag, omdat hier de meeste beperkingen ervaren worden. Denk aan beperkende overtuigingen, onverwerkte trauma's, gedachten patronen, dwalende zielen en entiteiten, paradigma's, contracten uit deze en vorige levens etc  die in deze lagen kunnen 'vastzitten'. In de sessie transformeren we deze attachments van dit en vorige levens.

Daarnaast werken we aan het dichten van energielekken in je systeem, het activeren van je vier hersengebieden, krijg je een DNA activatie en een download van nieuwe programma's die jou in contact brengen met de onbegrensde mogelijkheden van het hier en nu.

De sessie bekrachtigd je verbinding met je eigen hogere zelf. Je verbinding met god, de bron, het universum of hoe jij het ook wilt noemen. Maximum empowerment dus ;)

opstellingen
Polarity play
energetisch
bottom of page