top of page
Voorbeeldje.1.png

Wil jij jezelf verder ontwikkelen in de Kundalini energie en je seksuele energie inzetten voor bewustzijnsontwikkeling? Je tot in de diepte van je cellen vullen met levensenergie? Heb jij reeds ervaring met energetisch werk en heb je behoefte aan het openen van nieuwe deuren?

'The King of Sound' Antoon Verwer & 'The Queen of Kundalini' Annemoon van Noorden brengen hun passie en krachtige werkvelden samen in de alchemie van Sound Elixer.

In de avond van 10 februari maken we een persoonlijke reis waarin we de kundalini activeren en deze kosmische seksuele energie ervaren als brandstof voor bewustzijnsverruiming. Dit wordt bekrachtigd door plaats te nemen in de Merkaba en een inwijding te ontvangen in de heilige kamer van de piramide die tot vele mogelijkheden van healing en bewustwording leidt.

De avond is gevuld met fysieke beweging, ademhalingsoefeningen, kundalini activatie en transmissies met ondersteuning van helende klanken & mantra’s.

We nodigen je van harte uit om deze bijzonder geborgen avond met ons mee te maken. We bieden een veilige plek voor elke deelnemer en dat betekent dat we deze workshop individueel beleven en toch onderdeel zijn van de groepsenergie. De kleding blijft aan.

(Of kom naar de Sound Elixer intensive)

Praktische informatie:
Locatie:       Westerboekelweg 13a,

                      Hoogwoud

Datum:         2 juni 2023
Tijd:                19:00 -21:30 uur
Investering:  € 90

Voor deelname kun je een mail

sturen naar Annemoon@rockmymoon.nl

www.hetinzicht.com
www.rockmymoon.nl 

Annemoon en antoom.jpg
bottom of page