top of page

Cosmic Lover
Mini-retreats met  
(Gelegenheids)partner

For all genders

 
Cosmic lovemaking verwijst naar 𝐡𝐞𝐭 𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 & 𝐝𝐞 𝐥𝐢𝐞𝐟𝐝𝐞 vanuit tantrisch perspectief.

In totaal zijn er 5 Cosmic Lover mini-retreats gepland. Tijdens de drie onderstaande mini-retreats

- energetic lovemaking

- Six Senses Exploration

- Introduction to bodywork

ben je welkom als je  nieuwsgierig bent naar tantra, polariteit en (helende kracht van) de Cosmic Lover met een (gelegenheids)partner.  Je doet de oefeningen samen. 

Er zijn ook 2 mini-retreats voor individuen met of zonder relatie. Herin werk je met verschillende mensen.

 

 Tot slot is er een deep dive op de Cosmic lover retreat 16 t/m 18 maart 2025.

Energetic Lovemaking 

29 sept 13:00 -17:00

Deze ´Energetic lovemaking´ workshop is voor stellen en gelegenheidsstellen die het energetisch vrijen willen verkennen of verdiepen. (Er vinden geen seksuele handelingen plaats).

Energetisch de liefde bedrijven, ervaar je in eerste instantie in 𝐡𝐞𝐭 𝐬𝐮𝐛𝐭𝐢𝐞𝐥𝐞 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦. Er is geen fysieke penetratie. Dit in tegenstelling tot ´gewoon´ vrijen, waarbij vooral herhaling en fysieke beweging of wrijving tot een hoogtepunt leidt. Het kan tijdens energetic lovemaking wel lijken alsof je daadwerkelijk gepenetreerd wordt. Het is echter een samenkomen van de energetische lichamen. Deze ervaring kan net zo, of zelfs intenser zijn dan fysieke seks. De kracht van polariteit (de aantrekkingskracht tussen tegengestelde polen) zorgt voor 𝐞𝐞𝐧 𝐨𝐧𝐮𝐢𝐭𝐩𝐮𝐭𝐭𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐛𝐫𝐨𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐯𝐫𝐞𝐮𝐠𝐝𝐞 𝐞𝐧 𝐞𝐱𝐭𝐚𝐬𝐞. 


We beoefenen ‘𝐀𝐚𝐧𝐰𝐞𝐳𝐢𝐠𝐡𝐞𝐢𝐝’ (𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐧𝐜𝐞) 𝐞𝐧 ‘𝐨𝐯𝐞𝐫𝐠𝐚𝐯𝐞’ (𝐨𝐧𝐭𝐯𝐚𝐧𝐤𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐡𝐞𝐢𝐝) om dieper te zakken in dit heerlijke samenspel. Er is aandacht voor de mildere en de wildere vormen van energetic lovemaking. 

𝐄𝐞𝐧 𝐠𝐫𝐞𝐞𝐩 𝐮𝐢𝐭 𝐝𝐞 𝐨𝐞𝐟𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧
-    Activatie
-    Verkenning van polariteit
-    Verkenning energetic lovemaking
-    Verdiepen energetic lovemaking. 
-    Landen en integratie

𝐖𝐚𝐭 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐣𝐞 𝐨𝐩? 
🍒 Een magische en verbindende avond met je partner. Een Je lichaam ontspant, je ziel wordt wakker en je gelukshormonen stromen rijkelijk. 

🍒 Door energetisch vrijen circuleer je de energie door je lichaam. Je lichaam laadt op en ontspant tegelijkertijd. Wordt weer verliefd alsof je net samen bent, of verliefd op het leven! 

🍒 Thuis kun je de oefeningen makkelijk herhalen. 

🍒    Deze workshop is een oefening in het voelen van je behoefte en overgave aan wat er is. Dit helpt je om beter voor jezelf te zorgen oomdat je je behoeftes beter leert kennen en met ontspanning door het leven te gaan. 

Six Senses exploration

7 nov 19:00 - 22:00

 In deze ´𝐒𝐢𝐱 𝐬𝐞𝐧𝐬𝐞𝐬 𝐞𝐱𝐩𝐥𝐨𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧´  openen we ons lichaam via de zintuigen: de vijf fysieke en een zintuig van het energetische lichaam. 

Ervaar hoe diep je lichaam kan openen via de poorten van je verschillende zintuigen. Heerlijke geuren en smaken, verschillende texturen, mooie geluiden, mooie beelden en energetische stimulans zorgen dat je diep in je lichaam zinkt. Het zijn 𝐳𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧𝐩𝐫𝐢𝐤𝐤𝐞𝐥𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐞𝐫𝐯𝐚𝐫𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 die je gelukshormonen activeren.. Je bent in staat om geluk te zien, te voelen, te horen, te ruiken en te proeven. 

Daarnaast leer je je zintuigen om ontvankelijk te zijn voor pleasure, want dit is iets wat je gewoon kunt trainen! 

Een mini-retreat waar we gaan vertragen en genieten. 

𝐎𝐩𝐛𝐨𝐮𝐰
In diverse rondes gaan we diverse 𝐳𝐢𝐧𝐭𝐮𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧: Reuk, aanraking, tast, gehoor, zicht en een energetisch ervaring. 

We ronden af met een langere uitwisseling, waar alle zintuigen meegenomen worden. Je mag dan beurtelings helemaal 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐠𝐚𝐯𝐞 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐮𝐢𝐭𝐰𝐢𝐬𝐬𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞𝐭 𝐣𝐞 (𝐠𝐞𝐥𝐞𝐠𝐞𝐧𝐡𝐞𝐢𝐝𝐬𝐩𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫)

Afronding en integratie. 


𝐖𝐚𝐭 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐣𝐞 𝐨𝐩? 
🍒 𝐄𝐞𝐧 𝐛𝐚𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐥𝐢𝐞𝐟𝐝𝐞 𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧𝐝𝐚𝐜𝐡𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐞 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦: Je lichaam ontspant, je ziel wordt wakker en je gelukshormonen stromen rijkelijk. 

🍒 Je zintuigen worden ontvankelijker door oefening. Thuis kun je de oefeningen makkelijk herhalen samen of alleen. 

🍒    Deze workshop is een oefening in het voelen van je behoefte en overgave aan wat er is. Dit helpt je om beter voor jezelf te zorgen oomdat je je behoeftes beter leert kennen en met ontspanning door het leven te gaan. 
 

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡
Locatie: Centrum Mandira
Maliebaan 70a

Prijs

  • early bird  80 incl btw per koppel

  • regular bird 99 incl btw per koppel 

  • Late Bird 110 incl btw per koppel 

Introduction to Bodywork

15 dec 13:00 -17:00Bodywork is geen massage, het is 𝐡𝐞𝐭 𝐚𝐚𝐧𝐫𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦 𝐨𝐩 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐰𝐮𝐬𝐭𝐞, 𝐥𝐢𝐞𝐟𝐝𝐞𝐯𝐨𝐥𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐨𝐦 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧𝐬𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧, 𝐭𝐞 𝐛𝐚𝐥𝐚𝐧𝐜𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐩𝐫𝐞𝐢𝐝𝐞𝐧. Het lichaam van de ontvanger ontspant en laadt op. En het is ook nog eens heel fijn om te geven! 
Bodywork nodigt je uit om alle kaders en verwachtingen tav massage los te laten. Om in je lichaam te zakken en je gedachten steeds minder aandacht te geven. Je ervaart wat er gebeurd als je levens aka seksuele energie 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐞 𝐡𝐞𝐥𝐞 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦 𝐥𝐚𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐫𝐨𝐦𝐞𝐧. Het is geen erotische massage en er vind géén lingam of yoni massage plaats. 

Ontdek je lichaam als bron, en ervaar hoe diep je lichaam kan openen. Met andere woorden, 𝐡𝐞𝐭 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞𝐞𝐫𝐭 𝐣𝐞  g𝐞𝐥𝐮𝐤𝐬𝐡𝐨𝐫𝐦𝐨𝐧𝐞𝐧. Daarnaast verdiep je de ontvankelijkheid van je lichaam voor pleasure, want dit is iets wat je gewoon kunt trainen!
Tijdens de playshop zal bewust stil worden gestaan bij grenzen, verlangens en wensen, en hoe je dit op een liefdevolle verbindende manier communiceert. 

𝐎𝐩𝐛𝐨𝐮𝐰
-    In deze playshop doen we een aantal oefeningen om het lichaam voor te bereiden op het geven en ontvangen. 
-    Wensen, verlangens en grenzen uitwisselen. 
-    Hierna wissel je een bodywork sessie uit onder begeleiding. 
-    Afronding 

Je komt met je eigen of een gelegenheidspartner. 
Slip of boxer blijft aan. Overige kleding is optioneel aan of uit. De uitwisseling is energetisch, er worden géén seksuele handelingen uitgevoerd. 

𝐖𝐚𝐭 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐣𝐞 𝐨𝐩? 
🍒 Ervaar hoe het is om aan te raken vanuit zijn ipv doen. Minder gedachten en meer ontspanning.
🍒Je ontvangt en geeft een sessie. Zowel het geven als krijgen zijn heerlijk en ontzettend ontspannen voor je lichaam.  Je lichaam ontspant, je ziel wordt wakker en je gelukshormonen stromen rijkelijk. 
🍒 Je zintuigen worden ontvankelijker door oefening. Thuis kun je de oefeningen makkelijk herhalen samen of alleen. 
🍒    Deze workshop is een oefening in het voelen van je behoefte en overgave aan wat er is. Dit helpt je om beter voor jezelf te zorgen oomdat je je behoeftes beter leert kennen en met ontspanning door het leven te gaan. 


 

Interested?
Let's get in touch. 

Anker 1

Cosmic Lover, basis principes

🍒 Koppels zijn meer dan welkom. Als je geen relatie hebt (die mee wilt) kun je ook met een gelegenheidspartner komen. Iemand waarmee jij graag deze oefeningen wilt ervaren. 

🍒 We heten alle genders welkom. 

🍒 Een playshop is een veld om te ontmoeten, ontdekken en ervaren. Het kan zijn (ik hoop!) dat er prachtige verbindingen ontstaan. Het is echter geen ‘jachtgrond’ . Een mooie ontmoeting is meestal gewoon een mooie ontmoeting, in een gecreëerde omgeving. Maw, natuurlijk kun je een telefoon nummer vragen, en wees voorbereid dat het in de echte wereld anders kan zijn.

🍒 Het overschrijden van grenzen, het negeren van een nee, of het bewust aanzetten tot iets waar een nee op is gegeven is absoluut niet toegestaan en kan leiden tot verwijderen van deze workshop en toekomstige events.

🍒 Er worden géén seksuele handelingen uitgevoerd in deze mini-workshops en onderkleding blijft aan.

🍒 Tot slot, de workshop is geen medische interventie, of geestelijke gezondheidszorg. Het is een plek voor reflectie, inzicht, persoonlijke ontwikkeling, meditatie en heling. 

     

bottom of page